Over ons

WELKOM  IN INTERCARS24

Wij zijn onderdeel van Inteligo Holding BV, een Nederlands bedrijf van Poolse origine, dat werd opgericht in 2005.

Wat wij doen, is het leveren van nieuwe auto’s tegen een aantrekkelijke prijs, maar wel met Europese garantie. Kwaliteit is voor ons namelijk heel belangrijk, omdat hierdoor uw veiligheid gewaarborgd wordt.

U heeft vast al in gedachten welk merk of model auto bij u past. Natuurlijk staan uw wensen voorop en wij houden hier dan ook terdege rekening mee. Wij beschikken over jarenlange ervaring en eveneens de nodige kennis. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt een nieuwe auto leveren. Het kost slechts iets meer dan tien dagen om uw droomauto voor u te regelen. Dit voertuig is dan echter wel zo’n 30% goedkoper dan bij de lokale dealer. Dat deze auto net zo veilig is, spreekt voor zich. Wij vinden het belangrijk dat de auto volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij komen tegemoet aan particuliere en zakelijke klanten. Wij realiseren zelfs de meest veeleisende opdrachten – ook in termen van de grootte ervan. Met het oog op de volledige tevredenheid van onze klanten leveren wij auto’s die beantwoorden aan hun individuele behoeften.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Elke opdracht is bij ons in goede handen, hoe groot de omvang ervan ook is. U kunt volledig vertrouwen op onze service. Elke transactie is volkomen legaal en eerlijk.

 — K.P. BORSUK CEO – InterCars24